Αρχική Σελίδα

Shenzhen Strongd Model Technology Ltd.

καλής ποιότητας CNC πλαστική κατεργασία για τις πωλήσεις
Γεια Jennie, ευχαριστώ πολύ! Θα επιθυμούσα ακριβώς να πω ότι τώρα έχουμε τελειώσει με όλα ότι η υπηρεσία σας ήταν απίστευτη.

—— Dennis Tomix

Εκτιμώ πραγματικά το ποσό προσπάθειας που έχετε δώσει. Στο μέλλον εάν είναι πάντα άλλο πρωτότυπο ή CNC εργασία, θα είστε η πρώτη επιλογή μου.

—— David

Γεια Jennie, Έχουμε λάβει τα μέρη. Είναι μεγάλοι. Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη εργασία!

—— Σημάδι

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Strongd Model Technology Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd.
πελάτες στην επιχείρησή μας Ευπρόσδεκτες επισκέψεις πελατών Αυτοκινητικός παρουσιάστε αυτοκίνητο Στην αυτοκινητική έκθεση ChongQing 2015 κατασκευαστής Faire Shenzhen Η αίθουσα συνδιαλέξεων μας Γεύμα με τους πελάτες

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Συνήθεια cOem
Αριθμός Υπαλλήλων : 40~50
Ετήσιες πωλήσεις : 2,500,000-3,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

 

      Καλωσορίστε στην πρότυπη Co. τεχνολογίας Shenzhen Strongd, ΕΠΕ 
       

Η πρότυπη τεχνολογία Strongd Shenzhen είναι μια διάσημη επιχείρηση που αφιερώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, το σχέδιο και το πρωτότυπο δομών που κάνει, κυρίως την εστίαση CNC στην επεξεργασία και την παραγωγή μικρής ποσότητας. η επιχειρησιακή σειρά μας είναι διάφορη από αυτοκινητικά, ιατρικός στα ηλεκτρικά προϊόντα.
Η ομάδα μας αφιερώνεται στην ιδέα «της καινοτομίας και συνεργασία, πελάτης πρώτα», πιστεύουμε έντονα στην αλήθεια ότι ο επαγγελματισμός και η τίμια υπηρεσία μας θα μπορούσαν να μας σύρουν πιό κοντά με τους πελάτες μας, με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών μας, μπορούμε να πάμε περαιτέρω και ισχυρότεροι.
Ο στόχος μας είναι να υπολογίσουμε την καλύτερη λύση για να βοηθήσει τους πελάτες μας να εξουσιάσουν την αγορά με υψηλό - ποιοτικό προϊόν αμέσως.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Strongd Model Technology Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jennie He

Τηλ.:: 86--13717189577

Φαξ: 86-755-29810720

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)